Voor vragen, bel de Stunter : 06 27555177

Veelgestelde vragen

'De stunter staat klaar om al je vragen te beantwoorden'

Veelgestelde vragen Tuindoek / tuinposter

 • Kan ik, naast de voorbeelden in de fotogalerij, ook mijn eigen foto laten printen?

Ja, dat kan! Elk mogelijke afdruk kun je uploaden. De afbeelding dient wel aan een bepaalde resolutie te voldoen. Foto’s van een digitale camera of mobiele telefoon zijn doorgaans prima geschikt.
Na het plaatsen van uw bestelling controleren wij altijd handmatig de kwaliteit van uw foto. Mocht deze niet voldoende zijn dan nemen wij contact met u op.

 • Is mijn tuindoek bestand tegen alle weersomstandigheden?

De tuindoek is geschikt voor buiten. De tuindoek wordt op zo’n manier geproduceerd dat het tegen alle weertypen, zoals: regen, sneeuw en zonlicht kan.

 • Is het moeilijk om mijn tuindoek mooi en strak op te hangen?

De tuindoek wordt gemaakt van een stevig zeil, waardoor het vrij eenvoudig is om de tuindoek strak en glad zonder vouwen of omkrullende randen te bevestigen.

 • Hoe bevestig ik mijn tuindoek?

De manier waarop je de tuindoek bevestigt, hangt af van het ophangsysteem die je er bij bestelt. Wanneer je alleen kiest voor het aanbrengen van ringen in uw tuindoek, kan je de tuindoek ophangen door middel van rekkers (elastiek haken) of touw. Kies je voor een zoom/tunnel aan de boven- en onderkant, dan kan je hierdoor een lat of een buis steken, hierdoor krijgt de tuindoek de nodige stevigheid. Het enige wat je vervolgens nog hoeft te doen is een draad aan het doek bevestigen om het op te hangen. De meest exclusieve manier van het ophangen van de tuindoek is om dat met behulp van een aluminium frame te doen. Het frame wordt als een soort van bouwpakket aangeleverd. Het aluminium frame is vrij eenvoudig in elkaar te zetten en op uw muur, wand of schutting te bevestigen. In  de tuindoek worden ringen aangebracht en er worden rekkers meegeleverd, met daaraan haken.

 • Wat voor soort foto moet ik gebruiken?

Mijn afdrukken werken het beste met kleurenfoto’s, maar in sommige gevallen geeft zwart/wit ook een mooi resultaat. Indien nodig zal ik, na overleg, de foto’s bewerken, bijsnijden etc. Voor het aanleveren van digitaal fotomateriaal is het belangrijk dat de resolutie van de foto zo optimaal mogelijk is. Een ideale grootte is 1200×1600 pixels. Tijdens de bestelprocedure heb je de mogelijkheid om het gewenste deel uit de foto aan te geven. Indien de kwaliteit van de foto onvoldoende is zullen wij contact met u opnemen.

 • Wat is het grootste formaat tuindoek?

De maximale breedte is 3 meter 10, de hoogte kan tot maximaal 50 meter. Een tuindoek kan in ieder gewenst formaat tot op de centimeter nauwkeurig worden gedrukt. Over het bestellen van een tuindoek met afwijkende afmetingen vindt u meer informatie op de pagina prijzen. U kan bij bestellen een gratis offerte opvragen.

 • Hoe moet ik mijn afdruk aanleveren?

Ik accepteer digitale foto’s via upload op de website of versturen per email. Foto’s worden door mij altijd op kwaliteit beoordeelt. Mocht een foto niet aan de eisen voldoen, dan stel ik je hiervan tijdig op de hoogte. Houdt in gedachte, hoe beter de foto, hoe beter het uiteindelijke resultaat!

 • Welke betalingsmethodes worden geaccepteerd?

Ik accepteer betaling via Ideal, credit card of contant bij afhaling. Na het plaatsen van een bestelling ontvang je een factuur met daarop de betalingsgegevens.

 • Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling wordt verzonden?

Nadat de bestelling en de digitale foto(’s) zijn ontvangen en de factuur is voldaan, hanteren wij een verzendtijd van 2 tot 5 werkdagen.

 • Wat zijn de kosten voor de verzending?

De verzendkosten bedraagt 6,95 voor Nederland, België en Duitsland.

 • De formaten van het Aluminium frame op de website, zijn dit formaten inclusief frame?

Nee, deze maten zijn exclusief het frame. Voor de afmeting van een tuindoek inclusief frame moet je 25 cm bij de lengte en de breedte optellen. Dus een tuindoek van 90x60cm wordt met frame 115x85cm.

 • Waar worden de ringen in de tuindoek geplaatst?

De positionering van de ringen is als volgt:  ±2 cm uit de hoeken/kant, de ringen hebben een doorsnede van 1,5 cm

 • Mijn doek is niet exact de bestelde afmeting?

Bij een lengte en/of breedte van 100 cm kan het doek 1 cm afwijken in formaat, i.v.m. snijverlies. Wij proberen dit zo veel mogelijk te voorkomen/beperken.

 • Leveren jullie ook naar het buitenland?

Ja, ik lever ook naar adressen in het buitenland.